T-2 dagar

Eg har sjølvsagt klart bragden å  bli forkjølt i nær siste liten. På onsdag fekk eg akutt ondt i halsen, og 24 timar seinare låg eg i sofaen med feber og snørr. Må sei at det ikkje frista i det heile å dra på jobb igår, men i og med at eg skal vere borte 6 veker så følte eg eit visst press på å bli ferdig med det eg hadde lovd prosjektet mitt. Heldigvis er formen raskt stigande! Hosting og harking skal ikkje få holde meg heime. Spesielt ikkje no når eg har gått rundt og sagt til *alle* at eg skal på tur.

Eniveis, eg og Tuva har lagt oss råd nr 1 for backpackere på hjertet: Ikkje overplanlegg turen. Vi har laga oss ei rimelig grov skisse av ei reiserute, med maks antal dagar pr land (tru det eller ei, 6 veker er jo nesten ingenting!). Så, ruta går noko sånn som dette:

Avreise Oslo 1. feb

Thailand ca 4 dagar
– sightseeing i Bangkok m/omegn mens vi skaffar oss visum tilVietnam

Kambodsja ca 10 dagar
– buss til Siem Reap
– Minst to dagar i Angkor Wat! (Her skal kameraet få kjørt seg ;) )
– Buss (eller Bamboo train? :) ) til hovudstaden Pnom Penh
– Strand og avslapping i Sihanoukville

Vietnam ca 2 veker
– Buss til Ho Chi Minh City (bedre kjent som Saigon)
– Henge i HCMC til vi får oss togbillett nordover
– Tog langs kysten med stopp innom kanskje Nha Trang (bade!), Hoi An (skredder!), Hue (sjå!)
– Toglinja stoppar i hovudstaden Hanoi
– Båttur i Ha Long Bay

Laos ca 10 dagar
– Fly frå Hanoi til Luang Prabang
– Loffe sørover til Vientiane

Thailand, igjen, antakeleg direkte til flyplassen i Bangkok

Ankomst Oslo – 15. mars!

Reiserute
Reiserute, Thailand -> Kambodsja -> Vietnam -> Laos -> Thailand

2 thoughts on “T-2 dagar”

  1. Hei snuppa. håper at dåke har det knallfint. tenkte at eg måtte prøve å skrive på denne bloggen din:-)du må tenke hardt på dette med MGP. Det e ikkje sikkert at det blir flere internasjonale MGP-er mens eg er tilstede. Det hadde vært kjekt med finalen. Har veldig lyst. Det er 3 priser: 800,- 1200,- og 1600,-. der e sånn en gang i livet opplevelse. Tenk fort og hardt og gi meg ein mld når du har bestemt deg. Billettene kjem te å gå fort ut mandag 8.februar. Stor klem fra oss her i kulden:-))

  2. hei snuppa….skjønner at dere har det kjekt og litt spesielt…hehe…med språket, kan du sende meg en mld om hvordan du har tenkt å gjøre det mtp MGP billetter. som tidligere sagt så har jeg veldig lyst til å overvære finalen. -once in a lifetime- opplevelse. Kos dere masse. stor klem fra meg og alle her. gi meg beskjed om billettene ;-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *