Dag 12 – Kambodsja – Sihanoukville

Maa sei at eg er spent paa kor lenge eg klarer aa fortsette med aa telle dager, det er overhengande fare for at det skal gaa heilt i surr etterkvart. I dag er siste dag i Sihanoukville. Ordentlig trist for her kunne vi godt ha vore leeenge. Paa stamrestauranten vaar, Romeo, saa har vi blitt aankli godt mottatt av samtlige ansatte. Viser seg at dei aapna dagen for vi kom til Sihanoukville, saa vi var faktisk deires forste stamgjester! Morsomt :) Ein anna morsom ting er jo at servisen er heilt upaaklagelig, merker at dei liker aa ha oss der! Idag provde vi aa gaa til ein anna plass for aa spise middag, men ingen andre plassar har den kombinasjonen av sjarm, service, meny og ikkje minst billige prisar!

Ein anna morsom ting vi gjorde idag, utenom strand sjolvsagt (har eg nemnt at vatnet har badekartemperatur? ;) ), var aa dra til ei vestlig dame som designer/lager solvsmykker. Det var litt for dyrt der til at eg kunne ta meg raad til aa kjope gaaver, saa daa blei det suvenir istadenfor (i folge tuva saa er gaaver til andre og suvenirer er til ein sjolv :)). Ho dama var skikkelig festlig, spes var det fascinerande at ho eigentleg var finsk, men snakka flytande svorsk. Kvar sommer bor ho i Kambodsja og kvar  regntid reiser ho til Finnmark for aa jobbe. Merkelig ja? Eg klarte dessuten aa knuse ein oredobb, saa daa fekk eg og ein demonstrasjon paa korleis ho jobber, free of charge ;p

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *