Dag 3 – Bangkok

Kan ikkje sei at sovnkvaliteten var heilt paa topp, men saann er det vel naar ein maa omstille seg til 32 grader og 6 timar fram i tid. Saa det blei ikkje frokost for 12-13. Vi maatte gjere litt handling av ting og tang, saa fann oss ein taxi for aa dra til kjopesenter, men denne gongen hadde vi med eit turistkart med thai-bokstavar for dei ulike plassane. Problemet denne gongen var todelt: Sjaaforen var heilt i ustand til aa relatere seg til trykka kart over gater (eg har forsaavidt moett oslo-folk som ikkje skjonner oslokart ogsaa daa) men han kunne antakeleg ikkje lese heller. Forst daa vi provde aa uttale gatenavna paa ordentlig thaiengnorsk skjonte han kor vi ville. Forrykande kjoring i desse gatene! Og ingen setebelter sjolvsagt…

Og kjopesentra var DIGRE! Brukte heile dagen i berre det eine og steike, trur eg maa kjope ein ekstra koffert paa vegen heim for a faa plass til alle souvenirane eg har lyst paa! Masse bra pyntegreier og silkeskjerf, kjoler, putetrekk, buddhaer +++.

Saa det var det einaste dagen gjekk med til. Det pluss aa engste seg for den isteen med isbitar vi fekk paa den eine restauranten… Vi drakk den veldig fort, for isbitane fekk smelta. Men saa kom vi paa at kanskje det var heimelaga iste, laga av springvatn… Forhaapentlig saa var teen kokt opp forst… uffamei! no var vi litt dumme..!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *